Obvestilo o delovanju vrtca med 4. 1. 2021 in 8. 1. 2021

Spoštovani starši!

Vlada RS je podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemioloških  razmer v državi. Od 4.1. 2021 je podaljšano  in organizirano samo nujno varstvo, za otroke staršev, ki so zaposleni in si varstva ne morejo organizirati drugače.

Občina Šmartno ob Paki izdala nov SKLEP na  podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 204/20).

Obveščamo vas, da bomo tudi v prihodnjem tednu zagotavljali vrtec za prijavljene otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način. 

V vrtec bomo sprejemali le zdrave otroke staršev, ki vrtec potrebujejo zaradi službe, kar morajo izkazati pisnim potrdilom/ izjavo delodajalca obeh staršev.

VZOREC POTRDILA

Starši morate prinesti tudi podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

IZJAVA STARŠEV

Z naslednjim tednom bomo ponovno organizirali pripravo toplih obrokov za vse, ki jih potrebujete in za tiste otroke, ki so upravičeni do subvencioniranja kosil po kriterijih pristojnega ministrstva.

Naročilo oz. odjavo za kosilo sporočite v kuhinjo vrtca en dan pred prevzemom do 9 ure na telefon 059 740 679 (kuhinja vrtca) ali na elektronski naslov mihael.drev@ossmartno.si.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...