Vrtec v naravi, 2. dan

Naš drugi dan v vrtcu v naravi v kampu Menina je bil poln dogodivščin in veselja, kljub nekaj dežnim kapljam, ki so nas spremljale skozi dan. Po zajtrku smo se zbrali in se podali na prvo avanturo dneva – vožnja z raftom po jezeru. Pod vodstvom izkušenih vodičev so otroci spoznali osnove veslanja. Nadaljevali smo z adrenalinskim parkom. Otroci so se z navdušenjem podali na premagovanje ovir, kjer so preizkusili svojo moč, vzdržljivost in pogum. Skozi plezanje, prečenje vrvi in premagovanje različnih preprek so se učili sodelovanja in premagovanja strahu. Kljub nekaj dežnim kapljam je bila izkušnja zabavna in adrenalinska, otroci pa so bili nad tem navdušeni.

Kmalu zatem se je vreme izboljšalo, zato smo izkoristili priložnost in se podali na vožnjo z go karti. Otroci so uživali v hitri vožnji, smehu in tekmovanju, kdo bo najhitrejši na progi. Sledila je igra mini golfa, kjer so otroci razvijali svojo natančnost in strategijo, medtem ko so se zabavali, ko so skušali zadeti luknje na razgibanem terenu.

Naš dan se je zaključil s prijetnim druženjem ob večerji, kjer smo si izmenjali vtise in zgodbe iz dogodivščin tega dne. Za piko na i pa nam je poštar prinesel pisma staršev, ki smo jih z velikim veseljem prebrali.

Kljub dežju smo preživeli nepozaben dan, poln smeha, novih doživetij in prijateljstev. Foto

Lahko noč, dragi starši.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...