Obvestilo

Spoštovani starši,
obveščamo vas, da bo z današnjim dnem, 14.3.2022, vstop v vrtec mogoč le pri 1. vhodu (jasli). Proti koncu tedna pa bo vstop v vrtec pri 2. vhodu in bo 1. vhod zaprt zaradi del vrtca. Proti koncu meseca, predvidoma 28.3.2022, pa bodo potekala tudi dela na cestišču, zato bo v tem času zaprt del ceste. O vsem vas bomo tudi sproti obveščali.
Hvala za razumevanje.


Dominika Podgoršek, pom. ravnatelja


Prilagam obvestilo izvajalca del:

Pozdravljeni!

Kot je bilo predstavljeno na koordinaciji dne 10.03.2022 še v pisni obliki:

V tem tednu pričnemo z izvedbo protipoplavnih zidov. Uporabnika (vrtec) obvestite, da bi se obstoječa vhoda v vrtec uporabljala izmenjaje glede na delo. Le ta naj preko e-asistenta obvesti tudi starše, da ne bo slabe volje… Ustno se bo gradbišče dnevno dogovorilo, kateri naj bo v uporabi. Temu primerno bomo zadevo zagradili in označili.

Z dnem 28.03.2022 pričnemo z rušenjem cestišča, kanalizacijo in preplastitvijo cestišča. Dela bodo potekala do predvidoma 16.04.2022. Ker bo cestišče deloma zaprto (faznost izvedbe), naj se obvesti uporabnika in preko njih starše… Stanovalce bomo obvestili mi. Obstoječa vhoda se bosta uporabljala izmenjaje. Dovoz bo preko obstoječih lokalnih cest (ali mimo cerkve, mimo železniške postaje,…)

S spoštovanjem,

Gregor Čufer

d.i.g.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...